+32 9 228 99 89

U bent hier

Gerenoveerde woonst met praktijkruimte, Adolf baeyensstraat

Adolf Baeyensstraat
79
9040
Sint-Amandsberg

Schitterende gerenoveerde woning met praktijkruimte (vrij beroep, handelsruimte), inrijpoort (automatisch, fietsen, auto) en sfeervol zonnig terras op de hoek van de Adolf Baeyensstraat en de Jos Verdegemstraat op kijk en wandelafstand van het prachtige park de prettige wildernis, sporthallen en tropisch zwembad. Het hoekpand is uit commercieel oogpunt en ligging een voltreffer zeker in deze gegeerde straat en zijn hoge visibiliteit factor. Vooraan op de hoek bevindt zich de praktijk ruimte (handelsruimte) van 46m² met kitchenette (toegang mogelijk naar woongedeelte). De zijdelingse inkomhal geeft ons toegang naar het woongedeelte waar de lichtrijke ruime leefruimte ons aandacht trekt. De witte ingerichte moderne hoogglans keuken baadt in het licht (vitrokeramische kookplaat, dampkap, vaatwas, koelkast, diepvries, warme luchtoven) gelegen aan het gezellige buiten terras (23,5m²) met automatische inrijpoort een droom voor onze fietsen of auto, voor de poort is er steeds ook plaats voor de wagen. Verder is op het gelijkvloers een apart gastentoilet en een handige ruime wasplaats en droge kelder. De eerste verdieping herbergt twee prachtige sfeervolle kamers waarvan één van maar liefst van 25m² en één van 16m² met SAUNA. De badkamer is een pareltje met groot ligbad, lavabo meubel, toilet. Het tweede verdiep is één grote knappe ruimte uitgewerkt tot in de nok voor extra ruimtegevoel omgetoverd tot grote slaapkamer 36m² met ingemaakte kasten

Financieel

Prijs: 
€ 395.000

Algemeen

Vrij op
Bij akte

Omgeving

Interieur

Aantal slaapkamers: 
3 slpk.
Oppervlakte slaapkamer: 
37 m²
25 m²
16 m²
Oppervlakte living: 
27 m²
Aantal badkamers met ligbad: 
1
Type keuken: 
Geïnstalleerd
Oppervlakte keuken: 
12 m²
Verwarming: 
Aardgas
Opp commerciële ruimte: 
46 m²

Exterieur

Totale oppervlakte v/h terrein: 
137m²
Hoekwoning
Oppervlakte privé-tuin: 
23 m²
Beglazing: 
Dubbele beglazing

Stedenbouwkundige voorschriften

Attest voor Mazouttank: 
Niet meegedeeld
Attest Elektrische installatie: 
Niet meegedeeld
Bouwvergunning: 
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming: 
Niet meegedeeld
Voorkooprecht: 
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning: 
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid: 
Niet meegedeeld.

Meer informatie nodig?

Referentie:
Adolf Baeyensstraat 79
Nog meer tevreden verkopers

Wij verkochten onze woning met Cannoodt

Hoppestraat 55 - 9000 Gent

Enige tijd geleden stelde ik u aan als bemiddelaar bij de verkoop van de woning van mijn ouders.
Vandaag konden we reeds de compromis tekenen met de kopers. Ik wil u hierbij mijn dank betuigen voor de voortreffelijke manier waarop uw kantoor deze verkoop – in een niet zo gunstige periode – professioneel heeft begeleid en afgehandeld.
Ik zal daarom ook uw “mondelinge reclame” zijn bij vrienden en familie die op een beroepsmakelaar aanspraak wensen te maken.

Fam.Notte