+32 9 228 99 89

U bent hier

Uniek pand, praktijk met woonst, zuiderse tuin, prachtige locatie

Rooigemlaan
155
9000
Gent

Subliem uniek pand met prachtige zuiderse tuin en de gedroomde thuis voor uw gezin, de mogelijkheden zijn hier uitgebreid en is de ideale partner voor uw praktijk met heerlijke woonst op een uitgelezen locatie die een hoge naambekendheid kent en grote visibiliteit. Deze parel geniet van een enorme mooie lichtinval en ontdekken op het gelijkvloers de heel mooie praktijkruimte die uitkijkt op straat en tuinzijde , een heerlijke plek om te werken en te wonen op een locatie die gewoon in het oog springt waar de eigenaar jaar een bloeiende kapperszaak heeft uitgebaad. De grote tussenhal ruimte voor extra bureel of archief)met gastentoilet en grote tuindeuren. De zongerichte tuin is een verademing een zuiderse oase in de stad met formidabel terras met barbecue. De eerste verdieping verwent ons met een fantastische leefruimte voorzien van sfeervolle houten plankenvloer, een zonovergoten hedendaagse ingerichte keuken met spotsluifel en handige afzonderlijke wasplaats. De aangename ruime traphal leidt ons naar de tweede verdieping waar drie romantische slaapkamers zijn vertegenwoordigd voorzien plankenvloer en authentieke deuren en een heel ruime badkamer met ontspannend ligbad. Alles wordt afgerond met een grote zolderruimte.

Financieel

Verkoop met registratie
Prijs: 
€ 280.000
Kadastraal inkomen: 
€ 770,00

Algemeen

Vrij op
Bij akte

Omgeving

Interieur

Exterieur

Totale oppervlakte v/h terrein: 
121m²

Stedenbouwkundige voorschriften

Attest voor Mazouttank: 
Niet meegedeeld
Attest Elektrische installatie: 
Niet meegedeeld
Bouwvergunning: 
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming: 
Niet meegedeeld
Voorkooprecht: 
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning: 
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid: 
Niet meegedeeld.

Meer informatie nodig?

Referentie:
Rooigemlaan 155

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in met al uw zoekcriteria,
wij houden u op de hoogte van nieuwe panden via mail

Nog meer tevreden verkopers

Wij verkochten onze woning met Cannoodt

Ooievaarstraat 81 - 9000 Gent

Als uiterst tevreden klanten, willen de families DeSmet - Mostrey - De Vlieger, vastgoed Cannoodt hartelijk danken voor de vlotte en zeer tot onze tevredenheid verkoop van onze woning.
Wij raden dan ook iedereen die zijn woning wenst te kopen of te verkopen, zeker aan gebruik te maken van de diensten van meneer Cannoodt Serge en zijn bekwame team medewerkers.
Succes verzekerd.

DeSmet - Mostrey - De Vlieger