+32 9 228 99 89

U bent hier

Uitzicht en uitgevend op groen stadspark, uitgang achteraan (fietsen) hobby atelier, zuiden tuin

Antwerpsesteenweg
614
9040
Sint-Amandsberg

Fantastische woning in het hartje van Sint-Amandsberg gelegen aan wondermooi stadspark (12000m², groen voor u onderhouden) en formidabel hobby of werkhuis, atelier (doe-het-zelver) en ideale fietsen garage met grote poorten op het weelderige park en zuid zongerichte aangelegde stadstuin, Als we het park oversteken komen aan het Sint Jans college vanaf peutertuin tot .., een droom voor gezin met kinderen. Naast de enorme keuze aan de vele buurtwinkels (Bio schop, Delhaize, Carrefour enz…, ook zondag) beschikken we over een uitmuntend netwerk van openbaarvervoer (ook trein). De ligging op heel kleine fietsafstand van het centrum van GENT ( paar minuutjes), zwembad Rozenbroeken is zeer gegeerd bij de jonge dynamische gezinnen. We komen binnen inde aparte hal waar de sfeer reeds is gezet, één en al gezelligheid en een echt thuisgevoel is hier van de partij er is zelfs gezorgd voor een warme sfeervolle parketvloer en onvergetelijke houtkachel. De grote leefruimte is het hart van het huis en geeft uit op de ingerichte keuken met zicht op de prachtige zuiden stadstuin en terras. Relaxen doen we graag in onze heerlijke veranda waar we vanaf de eerste zonnestralen ten volle van genieten. de stadstuin is een pareltje uitkijkend op de prachtige bomen een groene oase in de stad en volledig zuid gericht. Op einde van de tuin staat een grote verrassing een formidabel atelier, hobbyhuis , de droom voor onze fietsen , langs achteren met grote poorten op het ongelooflijke park waar kinderen ravotten kunnen. Verder is er op het gelijkvloers nog een mooie wasplaats en ruime badkamer. De vaste authentieke trap brengt ons gezwind naar de eerste verdieping voorzien van heel mooie plankenvloeren en twee schitterende grote slaapkamers zo ook de tweede verdieping doet niet onder en laat ons genieten van nog eens twee romantische kamers (totaal 4) en een handige zolder om onze spullen op te bergen.

Financieel

Prijs: 
€ 325.000

Algemeen

Vrij op
Te bespreken
Goede staat

Omgeving

Interieur

Aantal slaapkamers: 
4 slpk.
Oppervlakte slaapkamer: 
21 m²
19 m²
13 m²
12 m²
Oppervlakte living: 
33 m²
Aantal badkamers met ligbad: 
1
Totale bewoonbare oppervlakte: 
155 m²
Type keuken: 
Geïnstalleerd
Oppervlakte keuken: 
10 m²
Toiletten: 
1
Verwarming: 
Aardgas
Oppervlakte niet-ingerichte zolder: 
13 m²

Exterieur

Orientatie tuin: 
Zuid
Oppervlakte privé-tuin: 
31 m²
Beglazing: 
Dubbele beglazing

Stedenbouwkundige voorschriften

Attest voor Mazouttank: 
Niet meegedeeld
Attest Elektrische installatie: 
Niet meegedeeld
Bouwvergunning: 
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming: 
Niet meegedeeld
Voorkooprecht: 
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning: 
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid: 
Niet meegedeeld.

Meer informatie nodig?

Referentie:
Antwerpsesteenweg 614

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in met al uw zoekcriteria,
wij houden u op de hoogte van nieuwe panden via mail

Nog meer tevreden verkopers

Wij verkochten onze woning met Cannoodt

Ooievaarstraat 81 - 9000 Gent

Als uiterst tevreden klanten, willen de families DeSmet - Mostrey - De Vlieger, vastgoed Cannoodt hartelijk danken voor de vlotte en zeer tot onze tevredenheid verkoop van onze woning.
Wij raden dan ook iedereen die zijn woning wenst te kopen of te verkopen, zeker aan gebruik te maken van de diensten van meneer Cannoodt Serge en zijn bekwame team medewerkers.
Succes verzekerd.

DeSmet - Mostrey - De Vlieger