+32 9 228 99 89

Parking Te koop Gent | € 35.000

Spijkstraat 10 - 9000 Gent

Garage

Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor het parkeerprobleem in de bruisende stad Gent? Zoek dan niet verder, want deze geweldige garage in de gegeerde Dampoortwijk aan de Spijkstraat, is precies wat je nodig hebt! Gelegen in een buurt met een enorme parkeerdruk, biedt deze garage de ideale opslagplaats voor je wagen, fietsen of zelfs bakfiets.
Achteraan een kleine residentie, verscholen in een gezellig doodlopend straatje aan de gekende Spijkstraat, vind je deze veilige oase voor je voertuigen. Met een nieuwe poort en elektriciteit in de garage is deze garage helemaal klaar voor gebruik. Ideaal voor een kleine wagen, elektrische fietsen, bromfietsen, moto’s of als je gewoon extra opslagruimte nodig hebt, deze garage voorziet in al je behoeften.
Het garagecomplex waar deze parel zich bevindt, telt minder dan 10 garages, wat zorgt voor een intieme sfeer en veiligheid. De nabijheid van Dampoort en het Dampoort-station, waar parkeren vaak een uitdaging is, maakt deze garage nog aantrekkelijker.
Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om deze unieke garage te bezichtigen. Maak van parkeren geen gedoe meer en geniet van de luxe en het gemak van je eigen veilige opslagplaats in het hart van de stad. Deze garage is niet alleen praktisch, maar ook een investering in jouw comfort en gemoedsrust. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ontdek de mogelijkheden die deze garage te bieden heeft!

afbeelding van Serge Cannoodt
Serge Cannoodt
BIV 204.484

+32 9 228 99 89

Verkoop met registratie
Prijs
€ 35.000
Openbaar vervoer
Uitstekend aanbod
Onderwijs
Zeer goed bereikbaar
Winkels & diensten
Zeer goed bereikbaar
Ontspanning, sport & cultuur
Zeer goed bereikbaar
Gezondheid & zorg
Zeer goed bereikbaar

STEDEN BOUWKUNDIG UITTREKSEL
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld

ATTESTEN
Attest Mazouttank
Niet meegedeeld
Keuring elektrische installatie
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid
Niet meegedeeld.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in met al uw zoekcriteria,
wij houden u op de hoogte van nieuwe panden via mail

Volg ons
Volg ons

Nog meer tevreden verkopers

Wij verkochten onze woning met Cannoodt

Wintertuinstraat 2 - 9000 Gent

Ik ben heel tevreden over de aanpak en de verkoop van mijn eigendom, vlotte en snelle verkoop aan heel goede prijs en zal zeker niet nalaten reclame te maken, dank aan het ganse team, dikke proficiat.

Neyskens Herman