+32 9 228 99 89

Parking Te koop Sint-Amandsberg | € 26.500

Albrecht rodenbachstraat 119 - 9040 Sint-Amandsberg

16

GARAGES te koop, in een leuke woonbuurt, goede investering, extra ruimte

Welkom in de Albrecht Rodenbachstraat, een van de meest prachtige straten van SINT-AMANDSBERG! Wij hebben goed nieuws voor jullie: er zijn verschillende garages te koop en dit is een eenmalige kans die je niet mag missen.
Ben je het beu om continu te zoeken naar een parkeerplek? Verlang je naar meer ruimte voor je fietsen, motor en auto? Dit is dé gelegenheid om aan de parkeerdrukte te ontsnappen en eindelijk die gewenste ruimte te hebben.
Elke garage wordt geleverd met een nieuwe poort en de daken zijn al vernieuwd. Dit betekent dat je direct kunt genieten van een kwalitatieve, goed onderhouden garage. Daarnaast is een garage altijd een solide investering. Het is zowel een slimme belegging als een waardevol bezit voor de toekomst. Garages behouden namelijk altijd hun waarde.
De prijzen voor de garages variëren van €26.500 tot €34.000, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een garage voor persoonlijk gebruik of als investering om te verhuren in deze drukke woonbuurt, wij hebben de juiste opties voor jou.
Waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en maak een afspraak om de garages te bezichtigen. Ze zijn snel verkocht, dus wees er snel bij. Contacteer ons vandaag nog en laat ons jou helpen bij het vinden van de perfecte garage.

afbeelding van Serge Cannoodt
Serge Cannoodt
BIV 204.484

+32 9 228 99 89

Verkoop met registratie
Prijs
€ 26.500
Aantal gesloten boxen:
16

STEDEN BOUWKUNDIG UITTREKSEL
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld

ATTESTEN
Attest Mazouttank
Niet meegedeeld
Keuring elektrische installatie
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid
Niet meegedeeld.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in met al uw zoekcriteria,
wij houden u op de hoogte van nieuwe panden via mail

Volg ons
Volg ons

Nog meer tevreden verkopers

Wij verkochten onze woning met Cannoodt

Hollenaarstraat - 9041 Oostakker

Ik zal het iedereen aanraden om met de firma Cannoodt te werken. Mijn huis was vlug/vlot en aan de prijs verkocht. Zeer professionele afhandeling van begin tot einde
Groeten Vispoel M.

Vispoel Myriam