+32 9 228 99 89

GRATIS SCHATTING

GRATIS SCHATTING

Vastgoed Cannoodt biedt u een gratis schatting aan, zo kent u precies de maximale maar realistische verkoopwaarde van uw eigendom,
met zijn 30 jaar ervaring in de Gentse vastgoed markt zal dit voor jou een meerwaarde zijn.

Op de markt komen met de JUISTE prijs zal de verkoop kraken of maken.

Komen we te duur op de markt VANDAAG laten de kopers je pand liggen en zullen we veel later onder de marktwaarde verkopen.
Mochten we op de markt komen met een evenwichtige correct geplaatste verkoopprijs zit er zelfs een bod hoger dan de verkoopprijs in, zo wie zo, zal u de winnaar zijn.
Andere tijden vereist een andere aanpak, onze ervaring van vele jaren zal hier doorslaggevend zijn.
Gratis advies , hoe verkoop ik het best mijn eigendom ?, moeten er nog werken gebeuren of zaken aangepast worden om in de smaak van de koper te vallen ?.

Hier zal ik u heel graag een deskundig advies verlenen op basis van meer dan 2500 verkochte panden en 30 jaar ervaring als vastgoed specialist.

De juiste informatie en waarde is een essentiële en vooral belandrijke stap in uw verkoop proces.

We zijn er om u VOLLEDIG te ONTZORGEN. (aanvragen van al de nodige documenten gaande van EPC, ELS, Asbest attest, bodem attest, stedenbouwkundige inlichtingen, kadastraal uittreksel en plan, enz...).

De waarde van uw eigendom hangt af van zo veel factoren en vastgoed Cannoodt ( 30jaar) staat bekend om zijn expertise, met meer dan 2500 verkochte woningen en appartementen,
zijn we de partner voor informatie en de verkoop van uw geliefd pand.

Na het deskundig advies zult u uw optimale prijs kennen en kunnen de juiste beslissingen worden genomen.
Graag geef ik enkele leuke tips mee.

Neem vandaag nog contact met ons op