+32 9 228 99 89

OVER CANNOODT

OVER CANNOODT

Serge Cannoodt: Uw Expert in Vastgoed in de Regio
Met 31 jaar aan ervaring is Serge Cannoodt dé vastgoedexpert in de regio. Onze expertise op sociale media stelt ons in staat om uw eigendom effectief te promoten op platforms zoals Facebook, Instagram, YouTube en Google.
Met meer dan 2500 succesvolle verkopen hebben we bewezen resultaten en zijn we trots op onze sterke familiale waarden. We werken alleen samen met de meest ervaren partners die snel resultaat boeken.
Bij ons komt kwaliteit, resultaat en klantvriendelijkheid op de eerste plaats. Serge en zijn echtgenote Arife hebben met passie, gedrevenheid en hard werken het bedrijf groot gemaakt en zijn de referentie geworden in de vastgoedsector.
In tegenstelling tot andere bedrijven, zijn wij nog steeds een familiebedrijf waar klanten geen nummers zijn. Wij bieden een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat u zich gewaardeerd en gehoord voelt.
Om te profiteren van de expertise en diensten van Serge Cannoodt in vastgoed, neemt u vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te helpen met al uw vastgoedbehoeften.