+32 9 228 99 89

WAT WIJ VOOR U DOEN

WAT WIJ VOOR U DOEN

SCHATTING:
Een realistische schatting is cruciaal voor een geslaagde verkoop.

VOLLEDIGE DOSSIERSAMENSTELLING :
EPC, elektriciteitsattest, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, post-interventiedossier, brief en verslagen syndicus, basisakte, eigendomtitel. Vastgoed Cannoodt zorgt voor alle nodige documenten.

ACTIEVE VOORBEREIDING en VOORSTELLING:
Vastgoed Cannoodt zorgt voor aantrekkelijke professionele sfeer foto's van uw pand en maakt een commerciële overtuigende beschrijving. Samen met het team creëren wij de optimale verkoop strategie met bijzondere aandacht voor de pro punten van uw pand en omgeving.

WIJDVERSPREIDE PUBLICITEIT:
eigen populaire website met duizenden bezoekers per maand, pro actieve mailing naar ons uitgebreid klanten bestand, publicatie op zeven websites, alle zoekende kandidaten worden per mail of telefoon ingelicht.

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN:

GESPECIALISEERT en ERVARING :
Het kantoor houdt zich enkel bezig met verkoop en verhuur en onze klanten kunnen rekenen en steunen op onze 25 jarige ervaring van de vastgoed markt. Elk teamlid is volledig op de hoogte van elk pand in onze portefeuille.

PERSOONLIJKE OPVOLGING:
Wij zijn een familiale onderneming met één centraal kantoor te SINT-AMANDSBERG en u komt steeds bij de juiste persoon terecht en u wordt onmiddellijk geholpen.

TOTALE SERVICE:
Service en volledige ondersteuning tijdens en na de verkoop. Wij blijven onze klanten volgen tot na het verlijden der notariële akte. Serge Cannoodt is steeds uw vaste contact persoon.