+32 9 228 99 89

WAT WIJ VOOR U DOEN

WAT WIJ VOOR U DOEN

Professionele Woningwaardering voor een Succesvolle Verkoop
Een nauwkeurige en gratis schatting van uw woning is essentieel voor een succesvolle verkoopstrategie. Het is een cruciale stap die het verschil kan maken voor het succes van uw verkoop.
Met meer dan 30 jaar ervaring en een diepgaande kennis van de markt, stellen wij een doortastende en succesvolle marketingcampagne op sociale media op. Onze expertise strekt zich uit tot platforms zoals Facebook, Instagram, YouTube en Google, waardoor uw eigendom een groot publiek bereikt en de juiste kopers aantrekt.
Ons toegewijde team zorgt voor alle noodzakelijke keuringen en attesten, in samenwerking met ervaren partners op de Belgische vastgoedmarkt. Daarnaast creëren we professionele en aantrekkelijke sfeerfoto's, een overtuigende beschrijving en ondersteunende commerciële filmpjes om de unieke kenmerken van uw pand te benadrukken.
Met een uitgebreide database van meer dan 3500 potentiële kopers in de Gentse regio en een sterke aanwezigheid op zes populaire platforms, garanderen wij maximale blootstelling en effectieve marketing.
Als een gerenommeerd familiebedrijf met een centraal kantoor in Sint-Amandsberg, bieden wij een persoonlijke aanpak en een uitgebreid netwerk van partners in de vastgoedsector. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek. We kijken ernaar uit om u te assisteren bij het succesvol verkopen van uw woning.